Str. Păcii, nr.20, Tulcea

Str. Livezilor, nr. 7, Tulcea

Restaurante Europolis

Hotelul are 3 restaurante de 60 locuri și unul de 120 locuri adaptabil ca sală de conferință.

Complexul are un restaurant de 100 locuri,  2 terase acoperite, una de 120 locuri și una de 40 și o terasă descoperită de 100 locuri.

Complex Turistic Tulcea

Baza navală

Baza navală la Dunăre este situată în portul turistc Tulcea, zona faleză lângă sediul ARBDD, ponton Europolis. Baza navală este formată din navele: Privighetoarea – 34 locuri, Dumbravița – 40 locuri, Fregata  – 60 locuri, Aegisus – 80 locuri, Europolis  – 80 locuri. Nava Vrancea  – 300 locuri și navele semirapide Delta Expres I și Delta Expres II, cu o capacitate de 200 locuri. Pe lângă excursiile ce pot fi organizate cu fiecare din aceste nave, pe acestea pot fi organizate și sărbatorite evenimente speciale , de tip: nunți, botezuri, aniversări, team-building, întâlniri de afaceri, etc., atat în staționare cât și în marș.

Baza navală la Complex Turistic Europolis

În cadrul Complexului opereaza o bază navală cu 4 catamarane deschise şi acoperite cu capacitate de 2 x 20 locuri și 2  x 50 locuri. Excursiile în Delta Superioară sunt de până la 5 h atingând punctul terminus la Mănăstirea Saon.Traseul turistic descoperă una din cele mai puțin agresate zone ale Deltei Dunării. Este cel mai apreciat traseu ce poate fi descoperit pe parcursul unei zile de vacanță. Unicitatea complexului deltaic este confirmată de prezența coloniilor de pelicani și cormorani ce însoțesc ambarcațiunile cu turiști.

Hotelul Plutitor

Hotelul are 18 locuri de cazare și 20 de locuri în salonul restaurant cât șipe teresă. Este situat pe Dunărea Veche între Crișan și Mila 23, și este amplasat la punctul fix Obretin.

Hotelul Plutitor Delta Dunării

Hotelul Plutitor

Are capacitatea de 18 locuri de cazare și de 20 de locuri în salonul restaurant, cât și pe terasă.

Hotelul este situat pe Dunărea Veche (între Crișan și Mila 23) și este amplasat la punctul fix Obretin.

Amplasarea Hotelului în acest spatiu, centrul Deltei, oferă posibilitatea ca într-un sejur să se viziteze cele mai interesante zone cu protecție integrală (Letea, Caraorman) cât și localitățile Crișan, Mila 23, Sulina, Rosetti, Sfistofca și Letea. 

Hotelul poate să ne ofere locația ideală a unui sejur pentru relaxare totală în mijlocul Deltei.