Str. Păcii, nr.20, Tulcea

Str. Livezilor, nr. 7, Tulcea

Cazare Europolis

Europolis oferă 3 opțiuni de cazare în funcție de scopul călătoriei dvs. Dacă doriți să va cazați în Tulcea oraș, Hotel Europolis este la 5 minute de faleza Dunării, Complex Turistic Europolis care este limitrof Deltei Superioare (amonte Tulcea) sau Hotelul Plutitor Europolis care este pe Dunărea Veche (între Crișan și Mila 23).

Rulează videoul

Cazare Tulcea

Hotel Europolis

Hotel Europolis 3* este situat pe str. Păcii, nr. 20, la kilometrul zero al Municipiului Tulcea.

Hotelul este situat la 5 minute de faleza Dunarii, este limitrof sediilor administratiilor publice:

  • Primarie
  • Prefectura
  • Consiliu Judetean.

Hotelul are 3* și un număr de 70 camere , 3 restaurante de  60 locuri și unul de 120 locuri adaptabile și ca săli de conferință.

Complex Turistic Tulcea

Complex Europolis

Complex Turistic este limitrof Deltei Superioare (amonte Tulcea), complexul are un număr de 34 locuri la cazare și restaurant de 100 locuri,  2 terase acoperite, una de 120 locuri și una de 40, și o terasa descoperită de 100 locuri.

În cadrul Complexului operează o bază navală cu 4 catamarane deschise şi acoperite cu capacitate de 2 x 20 locuri și 2  x 50 locuri. Excursiile în Delta Superioara sunt de până la 5 h atingând punctul terminus la Mănăstirea Saon.

Traseul turistic descopera una din cele mai putin agresate zone ale Deltei Dunarii. Este cel mai apreciat traseu ce poate fi descoperit pe parcursul unei zile de vacanta.

Unicitatea complexului deltaic este confirmata de prezenta coloniilor de pelicani si cormorani ce insotesc ambarcatiunile cu turisti.

Rulează videoul

Hotelul Plutitor Delta Dunării

Hotelul Plutitor

Are capacitatea de 18 locuri de cazare și de 20 de locuri în salonul restaurant, cât și pe terasă.

Hotelul este situat pe Dunărea Veche (între Crișan și Mila 23) și este amplasat la punctul fix Obretin.

Amplasarea Hotelului în acest spatiu, centrul Deltei, oferă posibilitatea ca într-un sejur să se viziteze cele mai interesante zone cu protecție integrală (Letea, Caraorman) cât și localitățile Crișan, Mila 23, Sulina, Rosetti, Sfistofca și Letea. 

Hotelul poate să ne ofere locația ideală a unui sejur pentru relaxare totală în mijlocul Deltei.